Skip to main content

Jataco tilbyder
mexicansk take away

Bestil takeaway eller book dit bord her!
Mexicansk • Brætspil • Hygge

Nyd vores mad i hjemlige omgivelser

Når du tænker på mexicansk mad, hvad forestiller du dig så? Farverige tallerkener fyldt med smagfulde, krydrede retter, der forvandler en almindelig aften til en fest for sanserne? For os er mexicansk take away er mere end blot et måltid; det er en oplevelse, der bringer den autentiske smag af Mexico direkte hjem til dig.

Hos Jataco kan både vælge selv at afhente din mad i restauranten, ligesom det også er muligt at få den bragt til døren via vores samarbejde med leveringstjenesten Wolt. Det betyder, at du kan nyde mexicansk take away både i Middelfart, men også på den anden side af bæltet, f.eks. i Fredericia og Kolding.

Hvorfor vælge mexicansk take away fra Jataco?

Hos Jataco handler det ikke kun om maden, det er en helhedsoplevelse – også når det gælder take away. Vi bruger kun de fineste ingredienser, friske krydderier og autentiske opskrifter, som bringer Mexicos kulinariske vidundere til dit hjem. Vi skaber retter, der ikke bare mætter, men også begejstrer dine smagsløg.

Vores menu byder på en mangfoldighed af valg – fra de klassiske tacos og burritos til vores lækre churroschips, hvis du ønsker at runde dit måltid af med lidt sødt.

Det er også muligt at bestille mad ud af huset til større arrangementer, som f.eks. konfirmationer, bryllupper eller firmafester. Kontakt restauranten for mere information om dette.

Klar til en smagsoplevelse?
Bestil din mad med det samme!

Du kan bestille mexicansk take away med afhentning i restauranten ved via vores bestillingssystem her på hjemmesiden. Det er ligeledes muligt at få det leveret til din dør via Wolt.

Velbekomme!